Aanmelden testen vragenlijst onderzoek Vlaanderen

Afbeelding bij Aanmelden testen vragenlijst onderzoek Vlaanderen

Labyrinth Onderzoek voert voor de Vlaamse Overheid het onderzoek: ‘Samenleven in Diversiteit’ uit. Duizenden mensen in Vlaanderen met verschillende achtergronden en leeftijden kunnen volgend jaar meedoen met het onderzoek. We willen graag weten of de vragenlijst begrijpelijk is voor iedereen. Daarom gaan we de vragenlijst goed testen. Hier kan jij ons mee helpen! Als dank krijg je een kadobon van € 40,- *

Wie zoeken wij?

  • Woon je in Vlaanderen?
  • Kan je goed Nederlands spreken en lezen?
  • Heb je een Belgische achtergrond en/of een Poolse, Roemeense, Turkse, Marokkaanse, Congolese of Afghaanse migratie achtergrond?

Meld je dan aan via het onderstaande formulier!

Wat houdt het testen in?

Samen met een onderzoeker van Labyrinth ga je vragenlijst testen. Dit doe je online, vanachter je laptop of computer thuis. Samen met de onderzoeker loop je de vragenlijst door en geef je aan of je de vragen duidelijk vindt of niet. De onderzoeker maakt hiervan notities. Op basis daarvan kan de vragenlijst worden aangepast.

Op 21 en 22 december testen we de Nederlandstalige vragenlijst. Hiervoor zoeken we mensen die goed Nederlands spreken en schrijven. De vragenlijst wordt ook in talen aangeboden die door veel migrantengroepen in België worden gesproken, namelijk Turks, Marokkaans-Arabisch, Pools, Roemeens, Frans, Dari en Pashtu. Ben je beter in één van deze talen? Dan kan je je aanmelden voor het testen van de vragenlijst in die talen. Dat zal zijn op 5 en 6 januari 2022. Geef onderaan het formulier bij vragen en opmerkingen door in welke taal je kan testen. We nemen dan contact met je op.

Het testen duurt ongeveer 2 tot 3 uur. Als dank voor je tijd en inzet krijg je een kadobon van € 40,- thuisgestuurd.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Judith Khajavi via j.khajavi@labyrinthonderzoek.nl of tel.nr 0031 – 30 202 8312.

*Je ontvangt een kadobon van € 40 als je geselecteerd bent voor het testen. Om geselecteerd te worden dien je aan alle genoemde voorwaarden hierboven te voldoen en je moet beschikbaar zijn op de bovengenoemde testdagen.