Interviewers Etnoteam gezocht

Afbeelding bij Interviewers Etnoteam gezocht

Interviewers Etnoteam gezocht

Het Etnoteam is een groot, hoog opgeleid en gespecialiseerd multicultureel interviewteam, dat wij inzetten voor onderzoeken waarbij allochtonen een belangrijke doelgroep vormen. Labyrinth is altijd op zoek naar enthousiaste interviewers van diverse culturele komaf.

We zijn op zoek naar kandidaten die:

  • Communicatief en sociaal zijn onderlegd
  • Affinititeit hebben met maatschappelijke vraagstukken (vragen over arbeidsmarkt, onderwijs, integratie, leefbaarheid etc.)
  • HBO/WO werk- en denkniveau
  • Nauwkeurig te werk kunnen gaan
  • Eigen administratie bij kunnen houden

Werkzaamheden

Als interviewer heb je een zeer belangrijke rol in het onderzoeksproces. Jij verzamelt de gegevens in het veld en voor dit project is dat bij de respondenten thuis. Het afnemen van interviews vraagt om bepaalde vaardigheden. Daarom zijn wij op zoek naar interviewers die in staat zijn om mensen op een vriendelijke en enthousiaste manier te overtuigen om mee te werken aan het onderzoek. Verder is het belangrijk dat je een vriendelijke en beleefde uitstraling hebt, dat je oprecht overkomt, vertrouwelijk met informatie om kan gaan en nauwgezet op een correcte manier de vragenlijst invult. Ook is het voor veldwerkprojecten van belang dat jij als interviewer de respondent enthousiast maakt om aan het onderzoek mee te doen.

Interesse?

Ben of ken jij diegene die voldoet aan deze omschrijving? Vul dan dit formulier in. Voor vragen kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.