Visie

Visie Labyrinth

Labyrinth is een modern full-service onderzoeks- en adviesbureau dat bestaat uit een uitstekend op elkaar ingespeeld team van specialisten met ruime ervaring op diverse onderzoeksterreinen. Wij werken snel, zijn betrouwbaar en flexibel en leveren binnen de afgesproken tijd actuele en betrouwbare onderzoeksresultaten van hoge kwaliteit.

U kunt bij Labyrinth terecht voor vrijwel alle vormen van onderzoek. Van kwalitatieve groepsgesprekken en diepte-interviews tot kwantitatief face to face, telefonisch en online onderzoek. Naast onze standaardproducten leveren we uiteraard ook maatwerk. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij daarbij het hele onderzoekstraject uitvoeren maar ook delen ervan, zoals alleen face to face of telefonisch enquêteren. Ook in de omvang van het onderzoek zijn we flexibel: we doen zowel grootschalige landelijke woningbehoeftenonderzoeken als kleinschalige wijkonderzoeken voor bijvoorbeeld een wijkbureau of dienst van een gemeente.

Labyrinth weet als geen ander iedereen te bereiken. Niet praten over hen, maar met hen, is daarbij onze visie. Alleen dan krijgt u informatie die u verder zal helpen. Labyrinth beschikt voor haar onderzoeken en veldwerkprojecten over een Etnoteam; een groot, hoog opgeleid en gespecialiseerd multicultureel interviewteam. Zo weten wij iedereen te bereiken: alle doelgroepen ongeacht taal, achtergrond en economische status. Hierdoor bent u in staat betere beslissingen te nemen die worden gedragen. Door iedereen! Ook dit bespaart weer tijd, geld en veel frustratie.

Wij zijn ons zeer bewust van de noodzaak tot constante kwaliteitsverbetering. Daarom worden we actief terzijde gestaan door een adviescommissie die bestaat uit mensen met een schat aan ervaring in zowel de non-profit sector als het bedrijfsleven. Dankzij onze samenwerkingsverbanden met verschillende universiteiten (o.a. Universiteit Utrecht, Universiteit van Amsterdam, Universiteit Leuven en Erasmus Universiteit) hebben wij direct toegang tot de laatste inzichten uit ons vakgebied, kunnen we kennis en ervaring uitwisselen en staan we in nauw contact met een voortdurende stroom van bijna- en jong afgestudeerden die als stagiair(e) of medewerk(st)er bij ons bureau verdieping in het vak kunnen vinden.