Supervisors gezocht voor multicultureel onderzoek in opdracht van de Vlaamse Overheid

Afbeelding bij Supervisors gezocht voor multicultureel onderzoek in opdracht van de Vlaamse Overheid

Supervisors gezocht voor multicultureel onderzoek in opdracht van de Vlaamse Overheid

Labyrinth is een full-service onderzoeks- en adviesbureau, dat bestaat uit een uitstekend op elkaar ingespeeld team van specialisten met ruime ervaring op diverse onderzoeksterreinen.

Voor een groot veldwerk onderzoek in opdracht van de Vlaamse Overheid in Vlaanderen en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, zoeken wij supervisors die een team van interviewers aan kunnen sturen.

Functieomschrijving

Als supervisor heb je een zeer belangrijke rol in het onderzoeksproces. Jij stuurt een team van interviewers aan die de gegevens verzamelen in het veld. Het aansturen van een team van interviewers vraagt om bepaalde vaardigheden. Daarom zijn wij op zoek naar supervisors die in staat zijn om interviewers te enthousiasmeren, te controleren en waar nodig te corrigeren. Je zult zelf ook actief in het veld aanwezig zijn om feeling met het veld te behouden en volledig van de werkzaamheden van je team op de hoogte te zijn. Verder is het belangrijk dat je een vriendelijke uitstraling hebt, vertrouwelijk met informatie om kunt gaan en nauwgezet op een correcte manier kwaliteitscontroles uit kunt voeren. Je bent niet makkelijk uit het veld te slaan, houdt goed overzicht en haalt je passie uit het betrekken van respondenten bij sociaal-maatschappelijk onderzoek.

We zijn op zoek naar kandidaten die:

  • Als freelancer of jobstudent aan de slag willen gaan.
  • De Nederlandse taal correct beheersen EN één van de volgende talen: Turks, Marokkaans-Arabisch, Berbers, Roemeens, Pools of Frans.
  • Minimaal 20 jaar oud zijn en een hoger onderwijs denkniveau hebben.
  • Communicatief en sociaal zijn onderlegd.
  • Affiniteit hebben met maatschappelijke vraagstukken (vragen over integratie, leefbaarheid etc.).
  • Beschikbaar zijn tussen maart en juli 2017 voor minimaal 20 uur per week (beschikbaarheid in de avonden en weekenden is een vereiste)
  • Volhardend zijn en opgestelde deadlines naleven.
  • Eigen administratie bij kunnen houden.

Wat bieden wij? Dit tonen we graag aan de hand van een voorbeeld:

Stel: Je hebt 10 interviewers in je team en deze interviewers nemen gemiddeld 40 interviews per week af. Per interview ontvang jij als freelancer €10,- en als jobstudent €6,-. Je kan dus per week tot maar liefst €400,- verdienen. Als je daarnaast ook zelf interviews afneemt nemen je verdiensten alleen maar toe, omdat afgeronde interviews door jou zelf ook worden verloond. Wij bieden hiermee een unieke kans om in een inhoudelijk interessant en maatschappelijk relevant onderzoeksproject te stappen. Dit is een flexibele job met veel mogelijkheden.

Ben jij diegene die voldoet aan deze omschrijving? Vul dan het online sollicitatieformulier in via www.wordsupervisor.be.