Testez un questionnaire en francais avec nous

Afbeelding bij Testez un questionnaire en francais avec nous
Est-ce que tu parle le français congolais et es-tu interessé á donner ton avis sur un questionnaire? Inscrit-toi et gagne une carte cadeau de Colruyt de € 50,- !

Woon je in Vlaanderen? Heb je een Congolese achtergrond? En wil je een vragenlijst met ons testen? Meld je dan snel a

Wanneer?

Op 5 en 6 januari 2022 testen we de vragenlijst. Hiervoor zoeken we mensen met een Congolese achtergrond die Franstalig zijn.

Waarvoor?

Onderzoeksbureau Labyrinth voert voor de Vlaamse Overheid het onderzoek: ‘Samenleven in Diversiteit’ uit. Duizenden mensen in Vlaanderen met verschillende achtergronden en leeftijden kunnen volgend jaar meedoen met het onderzoek. We willen graag weten of de vragenlijst begrijpelijk is voor iedereen. Daarom gaan we de vragenlijst goed testen. Hier kan jij ons mee helpen! Als dank krijg je een Colruyt geschenkkaart van € 50,- *.

Wie nog meer?

aast het Nederlands en het Frans wordt de vragenlijst ook in andere talen aangeboden die in Vlaanderen worden gesproken, namelijk Turks, Marokkaans-Arabisch, Pools, Roemeens, Dari en Pasjtoe. Ken jij mensen die ook in een van deze talen kunnen testen? Dan mogen die zich ook snel aanmelden!

Wat houdt het testen in?

men met een onderzoeker van Labyrinth ga je vragenlijst testen. Dit doe je online, vanachter je laptop of computer thuis. Samen met de onderzoeker loop je de vragenlijst door en geef je aan of je de vragen duidelijk vindt of niet. De onderzoeker maakt hiervan notities. Op basis daarvan kan de vragenlijst worden aangepast.

Het testen duurt ongeveer 2 tot 3 uur. Als dank voor je tijd en inzet krijg je een Colruyt geschenkkaart van € 50,- thuisgestuurd.

*Je ontvangt een Colruyt geschenkkaart van € 50 als je geselecteerd bent voor het testen. Om geselecteerd te worden dien je aan alle genoemde voorwaarden hierboven te voldoen en je moet beschikbaar zijn op de bovengenoemde testdagen.