Vragenlijst testen in het Turks

Afbeelding bij Vragenlijst testen in het Turks

Woon je in Vlaanderen? Ben je Turkstalig? En wil je een vragenlijst met ons testen? Meld je dan snel aan!

Wanneer?

Op 5 en 6 januari 2022 testen we de vragenlijst. Hiervoor zoeken we mensen die Turkstalig zijn.

Waarvoor?

Onderzoeksbureau Labyrinth voert voor de Vlaamse Overheid het onderzoek: ‘Samenleven in Diversiteit’ uit. Duizenden mensen in Vlaanderen met verschillende achtergronden en leeftijden kunnen volgend jaar meedoen met het onderzoek. We willen graag weten of de vragenlijst begrijpelijk is voor iedereen. Daarom gaan we de vragenlijst goed testen. Hier kan jij ons mee helpen! Als dank krijg je een cadeaubon van € 40,- *.

Wie nog meer?

Naast het Nederlands en het Turks wordt de vragenlijst ook in andere talen aangeboden die door veel inwoners in Vlaanderen worden gesproken, namelijk Frans, Marokkaans-Arabisch, Pools, Roemeens, Dari en Pasjtoe. Ken jij mensen die ook in een van deze talen kunnen testen? Dan mogen die zich ook snel aanmelden!

Wat houdt het testen in?

Samen met een onderzoeker van Labyrinth ga je vragenlijst testen. Dit doe je online, vanachter je laptop of computer thuis. Samen met de onderzoeker loop je de vragenlijst door en geef je aan of je de vragen duidelijk vindt of niet. De onderzoeker maakt hiervan notities. Op basis daarvan kan de vragenlijst worden aangepast.

Het testen duurt ongeveer 2 tot 3 uur. Als dank voor je tijd en inzet krijg je een cadeaubon van € 40,- thuisgestuurd.

*Je ontvangt een cadeaubon van € 40 als je geselecteerd bent voor het testen. Om geselecteerd te worden dien je aan alle genoemde voorwaarden hierboven te voldoen en je moet beschikbaar zijn op de bovengenoemde testdagen.