Kan de voorbereiding van migranten naar Nederland beter? Help ons mee en win een iPad!

Hoe bereiden migranten zich voor op hun komst naar Nederland? Wat gaat goed? En wat kan wellicht beter? Wij horen het graag, zodat de komst naar Nederlands nog beter begeleid kan worden.

Labyrinth Onderzoek & Advies en BMC zoeken hiervoor migranten die al in Nederland zijn of die zich nu voorbereiden op hun komst naar Nederland en willen helpen bij het verbeteren van de voorbereiding. 

Wat willen we weten?

  • Hoe verloopt de voorbereiding van gezins- en huwelijksmigranten die naar Nederland komen?
  • En vooral, hoe kan deze worden verbeterd?

Bent u gezins- of huwelijksmigrant die naar Nederland komt of al in Nederland is? Of kent u gezins- of huwelijksmigranten die naar Nederland komen of al in Nederland zijn? We stellen op www.voorbereidingopnederland.nl graag een paar vragen over de voorbereiding op de komst naar Nederland. Met de antwoorden kan de inburgering nog beter worden afgestemd op de wensen en behoeften van migranten.

Vul de vragenlijst in op www.voorbereidingopnederland.nl en maak kans op één van de vele Apple prijzen, waaronder een iPad! Ook als je mensen werft voor het onderzoek maak je kans op een iPad!

Alvast hartelijk dank voor uw hulp.Meer informatie? We zijn te bereiken via info@labyrinthonderzoek.nl of 030 – 2627191.