Pools sprekende interviewer gezocht

Afbeelding bij Pools sprekende interviewer gezocht

Ga je graag in gesprek met mensen? En spreek je vloeiend Pools en Nederlands? Word dan nu interviewer bij Onderzoeksbureau Labyrinth.

Wil je interviewer (enquêteur) worden voor een groot divers en meertalig onderzoek in Vlaanderen?

In maart 2022 begint Onderzoeksbureau Labyrinth met het veldwerk voor een onderzoek in Vlaanderen in opdracht van de Vlaamse Overheid. Labyrinth gaat een grootschalige bevraging afnemen onder meer dan 5000 mensen uit diverse groepen. Doel van het onderzoek is om inzicht te krijgen in hoe het samenleven in diversiteit verloopt. De verschillende groepen zijn o.a. personen met een Turkse, Marokkaanse, Poolse, Roemeense, Congolese, Afghaanse en Belgische herkomst.

De vragenlijst wordt ook vertaald in de volgende talen: Nederlands, Frans, Turks, Marokkaans-Arabisch, Pools, Roemeens, Dari en Pashto.

Wij zoeken daarom interviewers met diverse achtergronden en van alle leeftijden. Interviewers die het leuk vinden om van maart 2022 tot en met juni 2022 voor dit onderzoek te werken. Wij zijn specifiek op zoek naar interviewers die Nederlands en Pools spreken.

Wat zoeken wij?

 • Je hebt affiniteit met maatschappelijke onderwerpen (vragen over de arbeidsmarkt, onderwijs, diversiteit, leefbaarheid, gezondheid, geloof, etc.).
 • Je bent communicatief, sociaal vaardig en cultuursensitief.
 • Je spreekt zowel Nederlands als Pools.
 • Als je ook Frans kan spreken is een pre.
 • Affiniteit met de Poolse cultuur.
 • Je bent ouder dan 21 jaar.
 • Je gaat nauwkeurig en zorgvuldig te werk.
 • Je bent in staat een eigen administratie bij te houden.
 • Je bent flexibel inzetbaar voor minimaal 16 uur in de week (ook in de avonden en weekenden) en bereid om te reizen.
 • Een opleiding (midden – hoog onderwijs) afgerond of relevante werkervaring.
 • Een auto tot je beschikking is een pre.

Daarnaast zijn deze vaardigheden ook belangrijk als interviewer:

Als interviewer neem je persoonlijk en zelfstandig de vragenlijst af bij mensen (thuis in het Nederlands of Pools). Zo is het belangrijk dat je de persoon die je interviewt op een vriendelijke en enthousiaste manier kan overtuigen om deel te nemen aan het onderzoek. Verder is het belangrijk dat je beleefd en oprecht bent, vertrouwelijk met informatie kan omgaan en zorgvuldig vragenlijsten kan invullen

In deze periode hanteren we uiteraard de geldende adviezen en beschermingsmaatregelen tegen de coronapandemie. Hiermee zorgen we ervoor dat we allemaal met een veilig en vertrouwd gevoel ons werk kunnen voortzetten.

Wat bieden we jou?

Je werkt alleen/zelfstandig met teamverband. Een uitdagende en een onvergetelijke ervaring! Marktconform salaris. Flexibele werkuren (zelf in te roosteren). Mogelijkheid om in je eigen regio te werken. Een gezellige werksfeer met leuke collega’s. Verfijnen van je sociale- en communicatieve vaardigheden.

Heb je interesse?

Voldoe jij aan deze omschrijving? Je kunt solliciteren voor deze functie door onder aan de pagina het online formulier in te vullen. Op deze manier krijgen we een goed en duidelijk beeld van je. Wij vragen je om alle vragen zorgvuldig en zo volledig mogelijk in te vullen. Daarnaast wordt er aan het einde gevraagd om je curriculum vitae (cv) te uploaden. Graag een Nederlands cv toevoegen.

En hoe gaat het nu verder?

Nadat je je aangemeld hebt, zullen wij je sollicitatie bekijken. Indien wij naar aanleiding van je aanmelding denken dat je geschikt bent, zullen wij je benaderen voor een sollicitatiegesprek. De selectieprocedure bestaat uit een sollicitatieronde, een e-learningtraining, een fysieke training met een groep (een deel mogelijk online) en een meeloopdag. De sollicitatieprocedure verloopt van januari tot en met maart 2022. Het kan dus even duren voordat je bericht van ons krijgt. De trainingen vinden plaats in februari of maart 2022. Hiernaast zullen wij ook vragen om een uittreksel uit het strafregister die je na het selectieproces moet aanvragen. Als je de selectieprocedure succesvol doorlopen hebt, kan je starten met het werken als interviewer.

Heb je vragen? Je kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen via email: job@labyrinthonderzoek.be. Of bellen naar: 030 – 760 07 81 of bekijk de website www.labyrinthonderzoek.nl.

We kijken uit naar je aanmelding en hopen je te kunnen verwelkomen als onze Labyrinth collega in het Veldwerkteam SID 2022!

Vriendelijke groeten,

Namens het werving en selectieteam: Siham, Samater, Hanneke, Judith, Tom en Debberah!

Aanmeldformulier

Oeps! We konden je formulier niet vinden.