gezamenlijke opening nieuwe pand Labyrinth archimedeslaan 16, rijnsweerd, transformatie onderwijsgeb

Op vrijdag 16 maart is de gezamenlijke opening  (Labyrinth, SSH, STW, SWK, Extenzio) opening van het getransformeerde pand AL16:  Archimedeslaan16.  Het hoofdkantoor van Labyrinth is verhuisd naar de Archimedeslaan 16. in Rijnsweer.  In dit nieuwe kantoor is ook Extenzio,het retail en winkelcentrum management en advies- initiatief van Labyrinth en Platemarketing gehuisvest.

Dit pand is onderdeel van een bijzondere transformatie van een groot leegstaand complex (voormalige lerarenopleiding Hogeschool Utrecht –SOL) die in gang is gezet door meerdere partijen waaronder STW, onze partner SSH en de gemeente Utrecht en waar wij, als Labyrinth, deel van uitmaken. Vrijdag 16 maart is onze gezamenlijke feestelijke opening.

Huisvesting voor  ondernemers is onderdeel van ons werk, zo doen we veel onderzoeken en projecten m.b.t. MFA ‘s (Multifunctionele accommodaties) en voorzieningen vaak in combinatie met wijken,  ondernemerschap en wijkeconomie.

Daarom vinden wij het des te interessanter om bij deze transformatie onderdeel te zijn van het ‘ondernemersgedeelte’ in een typisch voorbeeld van "mixed use". 

Van harte welkom bij de opening

 
Locatie: Archimedeslaan 16, Utrecht. Volop parkeergelegenheid en via OV uitstappen bij halte Rijnsweerd  ZUID. Entree is voor de halte, zie gevel ‘HAL16’.

Programma: om 16 uur ontvangst, 17 uur officiële opening van het gezamenlijke pand door burgemeester Wolfsen. rond 17:15 zal wethouder Isabella het pand van Labyrinth   "onthullen". Meer informatie is te vinden op onze website www.labyrinthgroep.nl

Kunst – Live Muziek – DJ’s, onbekend en bekend talent, alles komt samen op de opening! –

LINE-UP:

Slapfunk Records (Minimal-Techhouse)
Gino Bombrini (LIVE)
Bojcot Selectah (DUBSTEP/GRIME)
Baldadig Collectief (ELECTRO-HOUSE-TECHNO)
Ink Warriors (LIVE)
DJ Desktop (INDIE)
Asa (Singersong writer)
ReaZun- Omar Soulay (hiphop/soul/blues)
Kunstenaars in Spé (LIVE-ARTS)