Inloopbijeenkomst nieuw buurtrestaurant IJsselmonde 27 mei 2010

U krijgt een heerlijk gevuld picknickmandje, zorg dus dat u  er  (op  tijd) bij bent! U mag  familieleden  en  vrienden uit de wijk meenemen.
Locatie: buurtcentrum Tuinenhoven
Adres: Hollands tuin 85
  

In de Rotterdamse wijk Groot-IJsselmonde, op de grens van de buurten Groenenhagen-Tuinenhoven, komt een nieuw multifunctioneel wijkcentrum (‘de Ooievaar’, aan de Hollands Tuin). Dit is niet ver van winkelcentrum Keizerswaard en nog dichter bij Prinsenplein. Naar verwachting zal nog dit jaar begonnen worden met de bouw. In dit wijkcentrum zal een buurtrestaurant komen en naast het buurtrestaurant zal ook Perspect -dat het welzijnswerk organiseert in IJsselmonde- ruimte huren voor buurtactiviteiten. Daarnaast krijgt Gemiva plek in De Ooievaar. Deze zorgorganisatie voor lichamelijk gehandicapten gaat dagactiviteiten organiseren voor haar cliënten. Ook is straks dagverzorging mogelijk in De Ooievaar, verzorgd door Laurens. Boven de Ooievaar is ruimte voor appartementen.

De opdrachtgever van dit onderzoek is de deelgemeente IJsselmonde samen met woningcorporatie Woonbron. Op de inloopbijeenkomst van 27 mei wordt uitgebreid informatie gegeven over het nieuwe wijkcentrum en het buurtrestaurant. Natuurlijk hoopt de deelgemeente en Woonbron ook de mening van wijkbewoners mee te nemen in de plannen!