Kloof tussen Ouders, Kinderen en de Mij.

Bijeenkomst omtrent "De kloof tussen Ouders, Kinderen en de Maatschappij": Vrijdag 15 december van 18:00 tot 21:30 Australielaan 6 3526 AB Utrecht

"Een beter Kanaleneiland voor onze kinderen"

Het Platform Marokkaanse Jongeren Utrecht organiseert in samenwerking met de ISKB en Onderzoeksbureau Labyrinth een bijeenkomst voor de bewoners van Kanaleneiland.

Er zijn vertegenwoordigers van verschillende instellingen die betrokken zijn bij het welzijn van de bewoners van Kanaleneiland uitgenodigd om samen met de bewoners aan tafel te zitten.

Door middel van deze bijeenkomst willen wij samen met de bewoners van Kanaleneiland en de betrokken instellingen zoeken naar oplossingen voor de wijk, waarbij de wensen van de bewoners centraal staan.

Naar aanleiding van deze bijeenkomst wordt er een werkgroep opgericht met wijkbewoners van alle lagen en vertegenwoordigers van de betreffende instellingen. De werkgroep zal de wensen van de bewoners en de capaciteit van de instellingen samenbrengen in een concreet project dat ook daadwerkelijk uitgevoerd zal worden.

Heeft u een bepaalde kijk op het verbeteren van de leefbaarheid in de wijk, of wilt u gewoon u hart luchten, dan bent u van harte welkom.
Voor meer informatie zie : www.pmju.nl

Organisatie: PMJU, ISKB, Labyrinth
Sponsors: DMO gemeente Utrecht, Dactis consultants.

Flyer opvoeden