Krachtstation

Het KRACHTstation (www.krachtstation.com ) is een nieuwe vorm van ondernemen, gelegen naast de Prins Clausbrug in de wijk Kanaleneiland.
Bedrijven en organisaties bundelen hun krachten om mensen van buiten de wijk naar binnen te halen. Het robuuste multifunctionele gebouw bevindt zich aan de oever van het druk bevaarde Amsterdam-Rijnkanaal. Achter de transparante gevel barst het van de activiteiten en culturele mogelijkheden. Bezoekers van het Krachtstation kunnen gebruik maken van de hammam om vervolgens naar een film of toneelstuk te gaan kijken. Ook biedt het Krachtstation de mogelijkheid om te vergaderen of een ruimte te huren voor bijvoorbeeld een bruiloftsfeest. In het Krachtstation ontmoeten en inspireren mensen en organisaties elkaar. Het station vormt een vertrekpunt voor de meest uiteenlopende activiteiten die mensen uit de hele wijk en daarbuiten aantrekt.

 

De initiatiefgroep Krachtstation wordt gevormd door:

 

Utrecht aan de Nijl www.utrechtaandenijl.nl hik ontwerpers www.hik-ontwerpers.nl en Labyrinth onderzoek en advies www.labyrith.eu