Labyrinth en Krachtstation luiden met borrels nieuwe jaar in

Afbeelding bij Labyrinth en Krachtstation luiden met borrels nieuwe jaar in

Vorige week maandag werd in het Krachtstation het nieuwe jaar ingeluid met wijkbewoners en organisaties uit Kanaleneiland. De nieuwjaarsbijeenkomst werd georganiseerd door onder andere Het Krachtstation Kanaleneiland, de Wijkcoöperatie Kanaleneiland, Buurthuis Hart van Noord (Dock), Wijkinformatiepunt, Labyrinth. De avond bestond uit vele mooie toespraken van belangrijke vertegenwoordigers en wijkbewoners, en uiteraard een feestelijke borrel.

Labyrinth heeft voor haar eigen netwerk ook op een feestelijke manier het begin van het nieuwe jaar gevierd op vorige week donderdag. Onze directeur Nathan Rozema hield een toespraak waarin hij onder andere terugblikte op een aantal projecten die Labyrinth afgelopen jaar heeft uitgevoerd. Een overzicht van onze afgelopen projecten vind je hier. Na deze toesprak was het tijd voor een hapje en drankje, met soep gemaakt door Oma’s Soep. Dit is een stichting met als doel door heel Nederland jong en oud samen te brengen, met als duurzame bijkomstigheid hierdoor ook minder voedsel te verspillen. 

We kijken uit naar aankomend jaar en hebben veel zin om met onze partners en opdrachtgevers in het nieuwe jaar aan de slag te gaan!

Hieronder de foto’s van beide feestelijke evenementen!