Lezersenquête DUB

Labyrinth voert voor het Utrechtse Digitale UniversiteitsBlad (DUB) een lezersonderzoek uit.

DUB wil van hun lezers weten wat er goed is aan de huidige site en wat beter kan. Daarom hebben ze met Labyrinth een lezersenquête gemaakt.

Labyrinth en DUB hebben de lezersenquête vorige week verstuurd naar alle studenten en medewerkers van de UU. In de enquête worden vragen gesteld over de vormgeving, de keuze van artikelen, de tone of voice en de lengte van artikelen. Ook stellen we vragen over de nieuwsbrief, de papieren themamagazines en de activiteiten van DUB op sociale media.

Met de resultaten wil de redactie volgend jaar de huidige site tegen het licht houden. Zijn hun keuzes nog wel de juiste? Wat lezen DUB-lezers graag? Moeten ze vaker in het Engels schrijven? En zijn ze kritisch genoeg of misschien té kritisch?

Labyrinth en DUB verloten onder de inzenders vijf dinerbonnen van 15 euro die te gebruiken zijn in restaurant Meneer Smakers. Door een foutje was het de eerste dagen niet mogelijk om je e-mailadres op te geven. Heb je al meegedaan met de enquête, maar niet je mailadres kunnen doorgeven? Stuur dan nog even een mail.

Over de uitkomsten van de enquête verschijnt volgend jaar een bericht op DUB.

Doe mee aan de lezersenquête: www.dub-lezersonderzoek.nl.