Onderzoek naar Bibliotheek Zuilen

Afbeelding bij Onderzoek naar Bibliotheek Zuilen

Labyrinth is in opdracht van Wijkraad Noordwest gestart met een onderzoek naar de bibliotheek in de Utrechtse wijk Zuilen. Utrecht kent net zoals andere steden een grote variatie aan wijken. Dit vraagt om een bibliotheek die per wijk haar aanbod daarop afstemt. De wijkraad wil in haar onderzoek de vraag breder neerleggen in de wijk. Zo kan zij de gemeente adviseren of en welke aandachtgebieden er zijn voor het realiseren van een succesvolle bibliotheek. Het onderzoek richt zich daarom ook op de bewoners uit het doelgebied van de Bibliotheek Zuilen die niet of nauwelijks gebruik maken van de bibliotheek.

Dit onderzoek heeft ten doel om de behoeftes van de buurtbewoners die niet lid zijn van de bibliotheek, en buurtbewoners die wel lid zijn van de bibliotheek maar niet de bibliotheek in Zuilen bezoeken, in kaart te brengen. Met de resultaten kan de bibliotheek beter aansluiten op de wijk.

Labyrinth en wijkraadplegingen

Lees hier meer over de wijkraadplegingen van Labyrinth. Meer informatie? Neem gerust contact met ons op of vraag een offerte aan.