Overvecht Leefbaar(der): bewoners, wijkraad en politici in gesprek op dinsdag 20 april

De leefbaarheid van Overvecht is een veel besproken onderwerp. Veel zaken gaan heel goed in de wijk, andere minder. De wijkraad van Utrecht Overvecht heeft in 2009 een wijkraadpleging gehouden over het thema leefbaarheid, in samenwerking met Labyrinth Onderzoek & Advies. Hiervoor zijn we in gesprek gegaan met een groot aantal bewonersgroepen uit de wijk. 

Op dinsdag 20 april van 17.00 tot 19.00 presenteert de wijkraad de resultaten aan de wijk en hiervoor willen we u van harte uitnodigen! De bijeenkomst is in de Anwar-E-Quba Moskee  aan de Kalymnosdreef  1 in Overvecht, naast het Groot-winkelcentrum. Tijdens en vooral na de bijeenkomst kunt u genieten van een hapje eten en een drankje. 

Deze bijeenkomst is een ideale gelegenheid om in gesprek te komen met bewoners, wijkraadsleden, politici en beleidsmakers. Naast het benoemen van problemen kunnen we zo stappen zetten naar concrete oplossingen. Ook huidig wethouder Rinda den Besten is aanwezig en we hopen ook u van harte te kunnen ontmoeten! U kunt zich opgeven bij MaaikeH@labyrinthonderzoek.nl, dat is prettig voor ons i.v.m. het verwachte aantal bezoekers. Maar u kunt natuurlijk ook gewoon binnen lopen.  

 

Tot dinsdag 20 april in de Anwar-E-Quba Moskee!

De wijkraadpleging en deze bijeenkomst is een initiatief van wijkraad Overvecht, mede uitgevoerd door Labyrinth Onderzoek & Advies i.s.m. Cumulus Welzijn