Persbericht: nieuw buurtrestaurant in Rotterdam IJsselmonde

Nieuw buurtrestaurant in IJsselmonde

Hoe zou u het vinden om in uw eigen wijk gebruik te kunnen maken van een gezellig buurtrestaurant? Dat kan binnenkort in de wijk Groot-IJsselmonde! Hier zal volgens planning volgend jaar wijkcentrum de Ooievaar geopend worden, met onder meer een nieuw buurtrestaurant.  

Deelgemeente IJsselmonde en woningcorporatie Woonbron zijn gezamenlijk bezig met het ontwikkelen van multifunctioneel wijkcentrum ‘de Ooievaar’ in deelgemeente IJsselmonde. De Ooievaar is precies op een scharnierpunt in de wijk gepland, tussen de buurten Groenenhagen en Tuinenhoven. Naast het buurtrestaurant zal ook Perspect -dat het welzijnswerk organiseert in IJsselmonde- ruimte huren voor buurtactiviteiten. Daarnaast krijgt Gemiva plek in De Ooievaar. Deze zorgorganisatie voor lichamelijk gehandicapten gaat dagactiviteiten organiseren voor haar cliënten. Ook is straks dagverzorging mogelijk in De Ooievaar, verzorgd door Laurens.  

Voor een juiste invulling van het buurtrestaurant is het belangrijk om te luisteren naar toekomstig gebruikers uit de wijk. Daar behoort u hopelijk ook toe! Daarom willen we u vragen om uw wensen kenbaar te maken op www.buurtrestaurantijsselmonde.nl. Op 9 en 10 april zullen ook interviewers van Onderzoeks- en Adviesbureau Labyrinth op pad gaan in winkelcentrum Keizerswaard. Zo hoopt het buurtrestaurant u op uw wenken te kunnen gaan bedienen!  

www.buurtrestaurantijsselmonde.nl

 

 

 

Labyrinth voert deze opdracht uit samen met Greeven & van der Ven advies