Resultaten van het onderzoek uitgevoerd door Labyrinth voor Kvk ondernemersvereniging ZPIB en gemeen

Resultaten van het onderzoek uitgevoerd door Labyrinth voor Kvk ondernemersvereniging ZPIB en gemeente Geldermalsen worden overhandigd aan burgemeester en gepresenteerd

zie ook de Gelderlander: www.gelderlander.nl/voorpagina/rivierenland/11195990/Ondernemers-onder-%C3%A9%C3%A9n-dak.ece

Maandagavond 25 juni om 19:30 worden de resultaten van het onderzoek naar behoefte aan huisvesting ZP’ers (zelfstandige professionals) gepresenteerd en wordt het rapport overhandigd aan de burgemeester. Labyrinth onderzoek & advies (Labyrinthgroep) voerde het gezamenlijke onderzoek uit voor en met de Kamer van Koophandel, ONdernemersvereniging (ZPiB) en de gemeente Geldermalsen.
Wanneer: maandagavond 25 juni 19:30
Waar: Le Mélangeur aan het Marktplein in Geldermalsen

Binnen de vereniging van zelfstandige professionals ZPiB is het idee ontstaan om een bedrijfsverzamelgebouw op maat te realiseren voor Geldermalsen en omgeving. Samen met de gemeente Geldermalsen en de KvK Midden-Nederland wordt dit idee verder vorm gegeven. Labyrinth is gevraagd de behoeften van zp’ers uit de regio naar een bedrijfsverzamelgebouw in kaart te brengen. Het aantal zp’ers is de laatste 10 jaar fors toegenomen. Volgens het CBS zijn er nu ruim 700.000 zelfstandigen zonder personeel. Dat zijn er 200.000 meer dan 10 jaar geleden. Labyrinth constateerde bij eerdere onderzoeken dat veel zp’ers behoefte hebben aan ontmoetings en netwerk mogelijkheden. Voor GEldermalsen en Neerijnen is de behoefte in kaart gebracht.

Voordat de uitkomsten bekend zijn, komt het initiatief al in  De Gelderlander:

Ondernemers onder één dak

  dinsdag 12 juni 2012 | 07:39 (bron: DeGelderlander)

 
GELDERMALSEN/NEERIJNEN – Netwerkvereniging ZPiB onderzoekt de wensen en mogelijkheden voor een gezamenlijk bedrijfsgebouw voor ondernemers uit Geldermalsen en Neerijnen.

www.gelderlander.nl/voorpagina/rivierenland/11195990/Ondernemers-onder-%C3%A9%C3%A9n-dak.ece