Workshop sociaal ondernemen

Naar aanleiding van de vele geïnteresseerden en positieve reacties op het rapport “Passie en Poen: succes en faalfactoren van Sociale Ondernemingen”, is nu een op de praktijk gestoelde workshop ontwikkeld. De workshop is ontwikkeld in overleg met twee toonaangevende fondsen op het gebied van Sociaal Ondernemerschap – Start Foundation en VSBfonds – waarvoor Labyrinth eerder het onderzoek uitvoerde naar succes en faalfactoren van Sociale Ondernemingen. De rapportage kunt u ter voorbereiding op de workshop hier downloaden.

Klaar voor de start?
Een sociale onderneming starten is een mooie uitdaging waar veel bij komt kijken. U heeft uiteraard te maken met de markt en u moet rekening houden met de talenten van uw medewerkers. Maar daarnaast krijgt u ook te maken met de belangen van uw financiers en stakeholders. Heeft u scherp voor ogen wat het sociale karakter van uw onderneming betekent voor het succesvol opzetten van uw onderneming? Met andere woorden: bent u helemaal klaar voor de start?

Labyrinth wilt u via deze Workshop graag helpen bij het starten van uw sociale onderneming. Bent u bezig met het schrijven van een businessplan voor uw sociale onderneming waarbij u arbeidsplaatsen creëert voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt? Tijdens de workshop op donderdag 19 juni (van 09.30 uur  tot 12.30 uur) in Utrecht ziet u aan de hand van een praktijkvoorbeeld stap voor stap waar een goed businessplan aan moet voldoen.

Wilt u deelnemen aan deze workshop? Stuur ons dan nu uw aanmelding. Omdat het aantal plaatsen beperkt is, vragen wij u kort toe te lichten wat voor sociale onderneming u wilt beginnen (doelgroep en product).